sobota 19. září 2015

Hovory, ovšem

... navazují na loňský a startovní ročník „Hovorů o všem!“ Aby nebyla nuda, aby se to trochu změnilo, to ano, ale na druhou stranu, co jiného ode mne očekávat, nežli hovory, … takže pro letošek, letošní ročník, který opět koresponduje se školním rokem, a vydrží-li nám to, pak jak jinak, když se mě zeptáte, co budu dělat, odpovím:

H O V O R Y, OVŠEM

Bylo by nám však trapné, kdyby veškeré změny byly pouze ty „názvotvorné“. Pro letošní rok se vynasnažím večer co večer představit vám hosta, hosty, autory, básníky, prozaiky, ty živoucí, ale i … ale o tom níže. Rád bych též dal příležitost mladým hudebníkům, žákům naší ZUŠky, ale nejen. Uvidíme. Tak nám, prosím, držte palce, aby se nám záměr vydařil.

První večer představím tvorbu mladého básníka, který zemřel již ve svých sedmnácti letech, a kterého „si v sobě nosím“ již dlouhou dobu. A není divu, vždyť se k němu vyjadřovali i takové osobnosti, jako Jan Tříska či Josef Topol. Hudbu obstarají dvě mladé hudebnice, klavír a kytara, a věřím, že ke všeobecné spokojenosti.

Sejdeme se již tento čtvrtek, tj. 24.září v 18 hodin, opět v Rýnovicích v Domě česko-německého přátelství, více viz pozvánka.


                                                                                   Na setkání s vámi se těší Milan Brož




Žádné komentáře:

Okomentovat

Místo pro Váš názor