středa 8. dubna 2015

Was gibt's Neues na Interesse?

Co je nového? Na Velikonoce či krátce po nich musí být přece něco nového. To by jinak nešlo! A i u nás na Interesse Jablonec máme pár novinek.

Ta první je, že jsme uveřejnili již poslední kapitolu z knihy Pojďte si nezapálit od Milana Brože. Nyní si celé "Geschichte", celý příběh můžete přečíst na této adrese: http://pojdtesinezapalit.blogspot.cz/ A pokud holdujete tabáku a chcete přestat, tak si myslím, že byste mohli následovat onen návod, o který v tomto vyprávění jde.

Další novinkou je, že nám zde přibyl odkaz (rubrika) na výuku německého jazyka. No je to spíš taková hravá forma, pro děti. Ale má-li někdo zájem... Wenn Sie Interesse haben..., dann klicken Sie bitte hier.

A ještě bych málem zapomněla! Kdybyste chtěli u nás uveřejnit také nějaký příběh, nebo dokonce román či novelu, tak se nezdráhejte nás informovat! My máme o všechno zájem! O epiku, o lyriku, i drama je vítáno! Ve formě prózy či poezie, to je jedno. Česky, německy, na jazyku nezáleží. Hlavně, aby to bylo pozitivní a přínosné. Tak se těšíme! Wir freuen uns auf Ihr Schreiben! Rovněž fotografií se mohou čtenáři potěšit. Also Fotos auch!

Schönen Frühling, pěkné jaro a kontakt najdete vpravo (Kontakt - Schauen Sie bitte rechts)

Těšíte se také, až nám to v Jablonci rozkvete u autobusového nádraží?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Místo pro Váš názor