středa 30. prosince 2015

Úvahy veskrze sterilní

Úvahy veskrze sterilní

Uvědomil jsem si to v OC NISA, kde jsem brigádničil, prodávaje „KITLa“... - ano, na všech frontách se vede boj o sterilitu.

Boj o sterilní prostředí – bojuje se opravdu všude. Sterilní „to je“ nebo-li „rovná se“ POHODLNĚJŠÍ, jaksi vysterilizované a dále bez starostí a i bez zodpovědností... to je.


Máme
  • sterilní domovy, ale alergické děti.
  • Sterilní ženy, ale díky zcela volnému sexu rozšiřující se počet HIV pozitivních
  • sterilní jedinci (antikoncepční prostředky – a už jsou vymyšleny i pro muže, nakonec je to genderově správné, ne) se vybíjejí ve sterilní SEX-revoluci, ale rodí se méně dětí
  • sámotný SEX je sám sterilitou aktérů očištěn = sterilizován od vztahů, ale nedokážeme udržet rodinu
  • sdělovací prostředky a ruzní mluvčí různých před... i po...tentátů sterilizují svá vyjádření a komentáře když slovo sterilita maskují floskulí „korektnosti“
  • stavíme svou čistotou a prostředím sterilní SUPERULTRAOBR krámy s ulicemi, náměstími, vodotrysky, lavičkami ...jen abychom nezmokli, neurousali si boty, nepálilo slunce, ale prázdné ulice našich měst jsou ulicemi duchů, kam se bojíme po setmění vkročit.
  • Zemědělci dík průmyslovým prostředkům dosahují nebývalé výše šíře a hmotnosti vzešlých osiv, zároveň se však za tím skrývá nebývalá sterilizace půdy a prostředí od ostatních druhů a forem života.

A tak k nám pro samou sterilizaci a sterilitu, tedy neschopnost se bránit, jednat rychle účelně a racionálně, začaly proudit zástupy lidu NESTERILNÍHO, NEODEODORANTOVANÝCH mužů a nevyholených nesterilních neramenatých žen, ale ženských tvarů, tak rozdílných od našich ramenatých a z posiloven vypracovaných nejen televizních a povětšinou bezdětných či jednodětných hlastelek.

Nahrazujeme čistotu sterilitou, a to žel i v oblasti duchovní. Pleteme si ty dva pojmy. Co stále sterilitou pajcováno, po tom vše jen tak sklouzne, podstaty se to dedotkne, stopy nezanechá, ale...zajisté je to pohodlnější.

Tvrdí se, že západní svět vychovává k individualitě, ale … několikrát do hodiny v SUPERULTRAOBR krámu vyřvávající ampliony: Chcete být jako Bořek Šíp, noste sako jako nosí Bořek Šíp (kdo to je, prosím?) nebo Chcete nosit šaty jako tenistka Kvitová?! - vás rychle vyvedou z omylu, … aha, to je ta individualizace vymývání a sterilování mozků od vlastního názoru!!!

Jako konzervativní jedinec mám i nadále rád vůni ženy, přísně rozlišuje od odéru mužů. Ale my … rozuměj trendy společnosti, koupeme -nic proti čistotě, ale různě pajcujeme – rozuměj STERILIZUJEme - nejen sebe, ale i psy, kočky, křečky, ...ale i duši a duše naše, ... a já nevím co všechno ještě, na vlastní žití najimáme „kouče“, a zároveň se snažíme tou naší sterilitou infikovat jak ostatní prostředí, tak i celý svět, který se ale, a po svém, brání. Pro mě slovo GLOBALIZACE v jistém slova smyslu je synonymem STERILIZACE, sterilizace Světa, člověka, milování, vztahů ... a to rozhodně za úvahu stojí

Milan Brož - HOVORY,ovšem, prosinec 2015


Žádné komentáře:

Okomentovat

Místo pro Váš názor