čtvrtek 12. listopadu 2015

Hosté listopadových "Hovorů, ovšem"

Malé CV hostů, kteří přijali pozvání na listopadové podvečerní setkání v "Domečku" v Rýnovicích - viz předcházející příspěvek  v magazínu.

Mgr.Josef Zika

Psychoterateut, arteterapeut a regresní terapeut s třicetiletou praxí. V poslední době kombinuje své klasické vzdělání s alternativními přístupy. Právě tohle spojení se jeví jako nejefektivnější cesta, která řeší potíže na psychické i fyzické úrovni. Používá nejmodernější postupy, které se zaměřují na příčinu a tím řeší i důsledky.

Spolupracujes řadou lékařů a psychiatrů, zejména v oblastech, ve kterých nepomáhá medikamentózní léčba. V současné době čerpá ze zkušeností v pedagogicko-psychologické poradně, ve výchovném ústavu pro mládež a z kurzů osobního rozvoje na gymnáziích; a podílí se na projektu o novodobé sexuální výchově na středních školách.

Od roku 2013 pořádá se svou ženou Markétou Zika Koppovou semináře, workshopy a přednášky na téma vědomé sexuality a šťastných partnerských vztahů.

Mimo výše psané také malíř a básník.


Markéta Zika Koppová,DiS.CSB

Masážní terapeutka a lektorka v oblasti sexuality a intimních vztahů. Po studiu na Vyšší odborné zdravotnické škole se vzdělávala v oblasti pedagogiky, psychologie, masáží a různých dotykových terapií. Po kalifornském výcviku Sexological bodywork poskytuje ve své praxi jako profesionální sexuologický bodyworker  poradenství pro páry i jednotlivce. Moderními technikami řeší otázky, týkající se intimního života. Založila kruh žen "Čarokráska" v Nepomuku a jejím hlavním tématem je transformace sexuální výchovy na školách. Se svým mužem Josefem Zikou pořádá akce, které přispívají k vědomému přístupu k sexualitě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Místo pro Váš názor